Καταρρακτώδεις βροχές στην Λεμεσό - Πυκνώνει το χιόνι στο Τρόοδος

Καταρρακτώδεις βροχές στην Λεμεσό - Πυκνώνει το χιόνι στο Τρόοδος

Ελαφρά χιονόπτωση σημειώνεται σε τακτά διαστήματα την Πέμπτη (27/12) στο Τρόοδος με το ύψος των χιονιών να ανέρχονται στα πέντε εκατοστά.

Στην περιοχή του Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος από την πλατεία Τροόδους προς τον Όλυμπο είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω χιονόνερου και έντονων βροχών, οι δρόμοι στην περιοχή του Τροόδους είναι πολύ ολισθηροί και γι` αυτό καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στο μεταξύ, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα, συνεχίζονται καταρρακτώδεις βροχές στην πόλη και την επαρχία Λεμεσού και η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς όπως τηρούν τον Κώδικα Οδικής Ασφάλειας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

Φλέγεται για 18η μέρα η Μέση Ανατολή. «Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE