Καταρρακτώδεις βροχές στην Λεμεσό - Πυκνώνει το χιόνι στο Τρόοδος

Καταρρακτώδεις βροχές στην Λεμεσό - Πυκνώνει το χιόνι στο Τρόοδος

Ελαφρά χιονόπτωση σημειώνεται σε τακτά διαστήματα την Πέμπτη (27/12) στο Τρόοδος με το ύψος των χιονιών να ανέρχονται στα πέντε εκατοστά.

Στην περιοχή του Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος από την πλατεία Τροόδους προς τον Όλυμπο είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω χιονόνερου και έντονων βροχών, οι δρόμοι στην περιοχή του Τροόδους είναι πολύ ολισθηροί και γι` αυτό καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στο μεταξύ, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα, συνεχίζονται καταρρακτώδεις βροχές στην πόλη και την επαρχία Λεμεσού και η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς όπως τηρούν τον Κώδικα Οδικής Ασφάλειας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE