ΕΛΛΑΔΑ

Εντόπισαν το 6μηνο αγγελούδι να μην αναπνέει- Ψάχνουν απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας

Εντόπισαν το 6μηνο αγγελούδι να μην αναπνέει- Ψάχνουν απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, η είδηση θανάτου ενός βρέφους 6 μηνών το βράδυ της Τετάρτης (26/12), μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας neakriti.gr, αναφέρει ότι οι γονείς του βρέφους, που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή Ηρακλείου, αντιλήφθηκαν γύρω στις 18:00 της επομένης των Χριστουγέννων, αντιλήφθηκαν ότι το 6μηνο αγγελούδι δεν ανέπνεε.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Βενηζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διαπιστώθηκαν ενδείξεις για ανακοπή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (Πα.Γ.Ν.Η.)

Μετά τη μεταφορά του στο Πα.Γ.Ν.Η, η καρδιά του παιδιού έδειξε να λειτουργεί, σκορπώντας ελπίδες στους γονείς αλλά και τους ιατρούς που κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες, όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η μοίρα όμως έπαιξε σκληρό παιχνίδι, αφού την ελπίδα διαδέχθηκε η θλίψη, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή του διοικητή του Πα.Γ.Ν.Η, κ.Φανουργιάκη που μίλησε στο neakriti.gr, το βρέφος κατέληξε γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (26/12), παρά τις προσπάθειες των ιατρών που ακολούθησαν όλα τα πρωτόκολλα και ενέργειες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Απαντήσεις στα αίτια θανάτου του βρέφους αναμένεται να δοθούν με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top