Κύπρια παίκτρια reality περιμένει το πρώτο της παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια παίκτρια reality περιμένει το πρώτο της παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η γυμνάστρια και ο Κύπριος επιχειρηματίας περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει γνωστή Κύπρια γυμνάστρια, Στέλλα Θεοχαρίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο reality επιβίωσης «Survival».

Η Στέλλα Θεοχαρίδου σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η personal trainer διανύει την 20η βδομάδα της κύησής της και μαζί με τον επιχειρηματία Κώστα Κυριακίδη, σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την Στέλλα Θεοχαρίδου. Η personal trainer με μια ανάρτησή της στο Instagram γνωστοποίησε το γεγονός, αφού ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς στολίζει το χριστουγεννιάτικό της δέντρο.

«Μάντεψε τι έφερε φέτος ο Άγιος Βασείλης σε μένα ….. ένα ευλογημένο δώρο! Καλά Χριστούγεννα», έγραψε στη λεζάντα η Στέλλα Θεοχαρίδου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE