Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Του Χρίστου Ζήνωνος
Ταραγμένες, οι δύο γυναίκες μαζί με οικείο τους πρόσωπο που βρισκόταν κοντά τους καθ’ όλη τη δικαστική διαδικασία, ξεκίνησαν να ρωτούν τι γίνεται με τα παιδιά τους, αφού η μια εκ των δύο γνωρίζει ελληνικά.
Ήδη από τη στιγμή που η Δικαστής ανακοίνωσε ότι αφήνονται ελεύθερες με περιοριστικούς όρου, οι γυναίκες άρχισαν να ρωτούν τόσο λειτουργούς της δικαιοσύνης αλλά και αστυνομικούς τι γίνεται με τα παιδιά τους από εδώ και πέρα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλάματα στο δικαστήριο – Παραδέχθηκαν ότι εγκατέλειψαν τα παιδιά τους οι δύο γυναίκες
Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Επαρχιακό Δικαστήριο, εξήγησαν στις γυναίκες ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε στέγη και ότι θα μπορούν να τα δουν και να τα παραλάβουν, αφού δεν υπάρχει αντίθετη απόφαση από το δικαστήριο τους.
Πάντως, όπως λέχθηκε στη δικαστική αίθουσα, το Γραφείο Ευημερίας θα ετοιμάσει έκθεση, η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της δίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον δικαστηρίου οι δύο γυναίκες που άφησαν μόνα τα παιδιά τους Χριστουγεννιάτικα
Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι δυο γυναίκες αφού παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο δήλωσαν παραδοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους.
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις