Θρίλερ με φερόμενη απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά - Αυτόπτης μάρτυρας είδε το σκηνικό

Θρίλερ με φερόμενη απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά - Αυτόπτης μάρτυρας είδε το σκηνικό

Θύμα φαίνεται απαγωγής έπεσε το πρωί της Πέμπτης (27/12) στον Πειραιά επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί, όταν ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, τέσσερα άτομα τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε όλη τη σκηνή και τη μετέφερε στους αστυνομικούς τους οποίους και ειδοποίησε.

Ο επιχειρηματίας έχει κάβα ποτών.

Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, η μητέρα του, με την οποία μένει μαζί, τον παίρνει συνεχώς στο κινητό, αλλά είναι κλειστό.

Η αστυνομία ακόμη, δεν γνωρίζει αν πρόκειται για απαγωγή, ωστόσο είναι σε εξέλιξη έρευνες για να εντοπιστεί ο επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.