Θρίλερ με φερόμενη απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά - Αυτόπτης μάρτυρας είδε το σκηνικό

Θρίλερ με φερόμενη απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά - Αυτόπτης μάρτυρας είδε το σκηνικό

Θύμα φαίνεται απαγωγής έπεσε το πρωί της Πέμπτης (27/12) στον Πειραιά επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί, όταν ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, τέσσερα άτομα τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε όλη τη σκηνή και τη μετέφερε στους αστυνομικούς τους οποίους και ειδοποίησε.

Ο επιχειρηματίας έχει κάβα ποτών.

Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, η μητέρα του, με την οποία μένει μαζί, τον παίρνει συνεχώς στο κινητό, αλλά είναι κλειστό.

Η αστυνομία ακόμη, δεν γνωρίζει αν πρόκειται για απαγωγή, ωστόσο είναι σε εξέλιξη έρευνες για να εντοπιστεί ο επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE