ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ ο Παπασταύρου! Ελπίδα θα ΔΩΣΕΙ στον Ομονοιάτη;

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ ο Παπασταύρου! Ελπίδα θα ΔΩΣΕΙ στον Ομονοιάτη;

Είναι πρωτοφανές για τα κυπριακά ποδοσφαιρικά δρώμενα, ο διοικητικός ηγέτης μιας ομάδας, να επικοινωνεί με τους υποστηρικτές της, με τηλεδιάσκεψη. 

Πρωτοτυπία αποτελεί φυσικά και το ότι ο οικονομικός αιμοδότης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, δεν ζει στο νησί, αλλά στην άκρη του Ατλαντικού. 

Είχαν προσδοκίες οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού (όσοι δεν τράβηξαν άλλο… δρόμο), ότι τα dollars του Σταύρου Παπασταύρου, θα συνέβαλλαν στον τερματισμό της μιζέριας και η ομάδα τους θα τους θύμιζε ξανά την… Ομόνοια. 

Η κατάσταση παραμένει προβληματική, επειδή ο Κυπριο-Αμερικανός επιχειρηματίας, εμπιστεύτηκε «λανθασμένους» ανθρώπους, για να χτίσουν την ομάδα. Τους λόγους τους αναλύσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις… 

Δεν μάθαμε ποιες εξαγγελίες λογαριάζει να κάμει σήμερα ο Παπασταύρου, πέραν από τις απαντήσεις που θα δώσει στους συναδέλφους που προσκλήθηκαν να του υποβάλουν ερωτήσεις. 

Το σημαντικό «στοίχημα» για τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, είναι αν με τα λεγόμενα του θα δώσει ελπίδα στους οπαδούς της ομάδας για το μέλλον. Ότι δεν θα «γκρεμοτσακιστεί» άλλο, το βαρύ όνομα της ομάδας του Λαού! 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE