ΛΑΡΝΑΚΑ: 26χρονος οδηγούσε 'τύφλα' στο μεθύσι - 14 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 26χρονος οδηγούσε 'τύφλα' στο μεθύσι - 14 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Με ποσοστό αλκοόλης στην εκπνοή του, 14 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο εντοπίστηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/12) 26χρονος οδηγός.

Γύρω στις 4π.μ. της Πέμπτης (27/12), ενώ μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, στη Λάρνακα, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με αποτέλεσμα 128μg% αντί 9μg%, καθώς είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού.

Ακολούθως υπεβλήθη σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, χωρίς ωστόσο να δώσει δύο ικανοποιητικά δείγματα εκπνοής.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE