ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Παραλίγο να στοιχίσει η απροσεξία

ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Παραλίγο να στοιχίσει η απροσεξία

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης (27/12) έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία στις 06:30 το πρωί δέχτηκε μήνυμα για εκδήλωση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Δημήτρη Λυμπέρτη στην Πάφο.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα προτού επεκταθεί.

Ακολούθως μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προχώρησαν σε επιθεώρηση και εξαερισμό του κτιρίου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε από μαγειρικό σκεύος ξεχασμένο στην μαγειρική συσκευή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.