Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ζητούσε τούρτα στον «Αδύναμο Κρίκο» - VIDEO

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ζητούσε τούρτα στον «Αδύναμο Κρίκο» - VIDEO

Γιατί η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ζητούσε τούρτα από τον Τάσο Τρύφωνος στον «Αδύναμο Κρίκο»;

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου μαζί με ακόμα 6 βουλευτές και τον Λουκά Φουρλά βρέθηκαν στον Κοινοβουλευτικό Αδύναμο Κρίκο και όπως φαίνεται πέρασαν καταπληκτικά.

Στο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού του ΡΙΚ «Αδύναμος Κρίκος» που θα προβληθεί την Τετάρτη, 26/12, θα παρακολουθήσουμε τον κοινοβουλευτικό «Αδύναμο Κρίκο» όπου οι βουλευτές μας υποβάλλονται στις ερώτησεις γνώσεως του Τάσου Τρύφωνος.

Στον κοινοβουλευτικό «Αδύναμο Κρίκο» θα δούμε τους Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Αννίτα Δημητρίου, Στέφανο Στεφάνου, Δημήτρη Δημητρίου, Γιώργο Πετρίδη, Πάμπο Πιττοκοπίτη, Ηλία Κυριάκου και τον εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής, Λουκά Φουρλά.

Στο τρέιλερ που μοιράστηκε με τους followers του ο Τάσος Τρύφωνος φαίνεται ότι η βουλευτής του ΑΚΕΛ του ζητούσε μια τούρτα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE