ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός 52χρονος από φωτιά στο διαμέρισμά του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός 52χρονος από φωτιά στο διαμέρισμά του

Άνδρας έχασε τη ζωή του εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/12 σε διαμέρισμα 4ου ορόφου -όπου διέμενε- στην οδό Μακεδονικής Αμύνης 25, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν πυροσβέστες, όταν κλήθηκαν στις 03:10 μετά τα μεσάνυχτα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 52χρονο, ενώ ο θάνατός του αποδίδεται πιθανότατα σε αναθυμιάσεις.

Από τη φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται, καταστράφηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE