ΠΑΤΡΑ: Ξέφυγε ο καβγάς- Μπήκε στο αυτοκίνητο πάτησε το γκάζι και τους παρέσυρε- Τρεις τραυματίες

ΠΑΤΡΑ: Ξέφυγε ο καβγάς- Μπήκε στο αυτοκίνητο πάτησε το γκάζι και τους παρέσυρε- Τρεις τραυματίες

Ξέφυγε η κατάσταση μετά από καβγά σε ένα καφέ στην οδό Δημοκρατίας της Πάτρας.

Ο οδηγός  αυτοκινήτουμετά από διαπληκτισμό, φέρεται να παρέσυρε ηθελημένα με το αυτοκίνητό του τρία άτομα μετά οποία είχε τσακωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, ο καβγάς σημειώθηκε έξω από καφέ της Πάτρας με τον οδηγό αλλά και ακόμα τέσσερις άνδρες να μπαίνουν  στο αυτοκίνητο και να παρασύρουν τα άτομα με τα οποία νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στους τρεις ελαφρά τραυματίες.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Προς το παρόν είναι άγνωστοι οι λόγοι που προκάλεσαν τον καβγά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE