Διπλό μισθό Δεκεμβρίου έλαβαν κατά... λάθος χιλιάδες εργαζόμενοι!

Διπλό μισθό Δεκεμβρίου έλαβαν κατά... λάθος χιλιάδες εργαζόμενοι!

Οι 4.300 εργαζόμενοι της γαλλικής ασφαλιστικής εταιρίας AXA στην Ελβετία έλαβαν κατά λάθος διπλάσιο μισθό για τον Δεκέμβριο, αν και η χριστουγεννιάτικη αυτή έκπληξη δεν κράτησε πολύ καθώς ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τα επιπλέον χρήματα.

Το λάθος, που έκανε γνωστό η ελβετική εφημερίδα Tages-Anzeiger και επιβεβαιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρία σήμερα, ήταν αποτέλεσμα ενός λάθους που προέκυψε μεταξύ της AXA και της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται, ανακοίνωσε η εταιρία. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα ή να τα λάβουν ως προκαταβολή για τον Ιανουάριο. Η AXA δεν ανακοίνωσε πόσα ακριβώς χρήματα καταβλήθηκαν κατά λάθος.

«Υπάρχουν και χειρότερα», δήλωσε εκπρόσωπος της AXA στην Tages-Anzeiger. «Το βασικό είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν για τον Δεκέμβριο, εγκαίρως πριν από τα Χριστούγεννα.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE