Θέλει προπονητή τον Τσάμπι Αλόνσο

Θέλει προπονητή τον Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και έγινε προπονητής και η Μπάγερν τον θέλει στον πάγκο της!

Καθώς θεωρείται απίθανο ο Νίκο Κόβατς να συνεχίσει στους Βαυαρούς και την επόμενη σεζόν, όλα δείχνουν ότι η διοίκηση του συλλόγου αναζητά προπονητή για το καλοκαίρι.
Μιλώντας στο περιοδικό «Kicker», ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε εξέφρασε την επιθυμία να δει κάποια μέρα τον Αλόνσο στον πάγκο της ομάδας, χωρίς βέβαια να υπονοεί ότι αυτό θα γίνει σχετικά άμεσα.

«Θα ήθελα να τον δω μια μέρα και πάλι στη Μπάγερν. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής, έχει όλα τα προσόντα. Έχει δουλέψει ο ίδιος με πολύ καλούς προπονητές, μιλά πολλές γλώσσες, είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Ως παίκτης σκεφτόταν και έπαιζε γρήγορα» ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Μπάγερν.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE