Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Και δεύτερος οδηγός εντός τεσσάρων ωρών και υπό το φως της ημέρας συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στην Λάρνακα.
Στην προκειμένη περίπτωση 37χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του κλάδου τροχαίας Λάρνακας γύρω στις 15:30 στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας. Το μηχανάκι έδειξε πως είχε 100 μg αλκοόλης στον οργανισμό του, ενώ η τελική ένδειξη στον αστυνομικό σταθμό ήταν 102.
Να θυμίσουμε πως νωρίτερα εντός της ημέρας (24/12) λίγο μετά τις 11:00, άλλος ομοεθνής του προαναφερθέντος και συγκεκριμένα 41χρονος είχε εντοπιστεί να οδηγεί σε κεντρικό σημείο της πόλης με το δεκαπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Πιωμένος πρωί πρωί – Δεκαπλάσιο ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




