ΚΥΠΡΟΣ: Το ρίξαμε στο ποτό παραμονές Χριστουγέννων –Κι άλλος οδηγός σκνίπα

ΚΥΠΡΟΣ: Το ρίξαμε στο ποτό παραμονές Χριστουγέννων –Κι άλλος οδηγός σκνίπα

Φαίνεται πως ούτε οι εκστρατείες της Αστυνομίας, ούτε οι αυστηροί κι επίμονοι έλεγχοι συνετίζουν κάποιους στην Κύπρο.

Και δεύτερος οδηγός εντός τεσσάρων ωρών και υπό το φως της ημέρας συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στην Λάρνακα.

Στην προκειμένη περίπτωση 37χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του κλάδου τροχαίας Λάρνακας γύρω στις 15:30 στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας. Το μηχανάκι έδειξε πως είχε 100 μg αλκοόλης στον οργανισμό του, ενώ η τελική ένδειξη στον αστυνομικό σταθμό ήταν 102.

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα εντός της ημέρας (24/12) λίγο μετά τις 11:00, άλλος ομοεθνής του προαναφερθέντος και συγκεκριμένα 41χρονος είχε εντοπιστεί να οδηγεί σε κεντρικό σημείο της πόλης με το δεκαπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE