ΛΕΥΚΑΡΑ: Μεγαλώνει η αγωνία για τον Άγγελο- Άφαντος ο 31χρονος- Νέα φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΛΕΥΚΑΡΑ: Μεγαλώνει η αγωνία για τον Άγγελο- Άφαντος ο 31χρονος- Νέα φωτογραφία του στη δημοσιότητα

 

Άκαρπες οι μέχρι τώρα έρευνες. Μεγαλώνει η αγωνία των οικείων του 31χρονου που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες 24 ώρες. Νέα φωτογραφία του έδωσε στη δημοσίοτητα η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να αντλήσει πληροφορίες.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά ελλείπον πρόσωπο, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στα Λεύκαρα, από τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, 2018.

Πρόκειται για τον Άγγελο Πολή, 31 ετών. Ο Πολή περιγράφεται ως άτομο κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια και ελαφρύ μούσι. Κατά το χρόνο αναχώρησής του από το χώρο διαμονής του, ήταν πεζός, φορούσε γκρίζο φούτερ, μαύρο παντελόνι και παντόφλες. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων στο τηλέφωνα 24-804481, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Νεότερη φωτογραφία του Άγγελου Πολή δημοσιεύεται πιο κάτω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE