ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χριστούγεννα σε αντίσκηνο έξω από την Αρχιεπισκοπή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χριστούγεννα σε αντίσκηνο έξω από την Αρχιεπισκοπή

Συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αρχιεπισκοπή ανήμερα των Χριστουγέννων από την «Κίνηση για το Δικαίωμα της Στέγασης».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κίνησης Λευτέρη Γεωργίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην φιλόξενη εκπομπή του Ονούφριου Σωκράτους «Ενημέρωση Τώρα» από τις 14:00 της Τρίτης 25/12 θα βρίσκεται έξω από  την Αρχιεπισκοπή και κάλεσε όλους όσοι θα ήθελαν να ενώσουν τις φωνές τους, την μέρα που όλοι θα τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους μπροστά στα στρωμένα τραπέζια να παρευρεθούν.

Η «Κίνηση» σύμφωνα με τον κύριο Γεωργίου είναι απογοητευμένη από την αδιαφορία στο κάλεσμα τους ώστε η εκκλησία να βοηθήσει τους άστεγους και πιο συγκεκριμένα με ένα κομμάτι γης ώστε να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας για ανθρώπους χωρίς στέγη.

Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Γεωργίου θα διανυκτερεύσει σε αντίσκηνο θέλοντας να καταδείξει το μεγέθος του προβλήματος και την εκκωφαντική σιωπή Πολιτείας και Εκκλησίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE