Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στις Βρυξέλλες - O δράστης διέφυγε

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στις Βρυξέλλες - O δράστης διέφυγε

Ένας άνδρας πυροβόλησε τρεις φορές τη βιτρίνα ενός εστιατορίου στο κέντρο των Βρυξελλών προτού διαφύγει, ανέφερε η αστυνομία.

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά το περιστατικό που σημειώθηκε γύρω στις 11:00 ώρα Κύπρου στην εμπορική λεωφόρο Λουίζ (Avenue Louise) της βελγικής πρωτεύουσας. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα τουφέκι Καλάσνικοφ.

Η αστυνομία δήλωσε πως το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει διασαφηνιστεί, ωστόσο εκπρόσωπος του γραφείου των εισαγγελέων, η Ίνε Βαν Βάιμερσκ, είπε πως οι αρχές δεν θεωρούν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE