ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 23χρονη για κλοπή – Εκατοντάδες ευρώ η λεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 23χρονη για κλοπή – Εκατοντάδες ευρώ η λεία

Στη σύλληψη 23χρονης προχώρησαν την Κυριακή 23/12 μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από κατάστημα στην επαρχία Λεμεσού.

Η υπόθεση κλοπής καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 13 Δεκεμβρίου, 2018, γύρω στις 15:00 μετά το μεσημέρι, η 23χρονη πήρε από το εν λόγω κατάστημα, δύο κουζινο-μηχανές, μεταφέροντας τις με καροτσάκι στο χώρο στάθμευσης οχημάτων, εξωτερικά του υποστατικού.

Η ύποπτη αναχώρησε στη συνέχεια με το αυτοκίνητο της, χωρίς να πληρώσει για τις δύο κουζινο-μηχανές, η αξία των οποίων είναι 499,98 ευρώ.

Εναντίον της 23χρονης εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτή συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE