ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: «Ο Νετανιάχου μάλλον μπέρδεψε τη γλώσσα του»

Ερντογάν: «Ο Νετανιάχου μάλλον μπέρδεψε τη γλώσσα του»

Ο Νετανιάχου μάλλον μπέρδεψε τη γλώσσα του και κατηγορεί την Τουρκία για εισβολέα στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, οποίος μέσω τουίτερ κατηγόρησε την Τουρκία για την κατοχή της Κύπρου.

Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Με το να μας κατηγορεί εμάς για εισβολέα στην Κύπρο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μάλλον μπέρδεψε τη γλώσσα του. Μάλλον ήθελε να πει ότι εκείνοι είναι εισβολείς στην Παλαιστίνη και δολοφονούν γυναικόπαιδα».

Ο Τούρκος Πρόεδρος απευθυνόμενος στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό είπε: «Νετανιάχου, λάθος πόρτα χτύπησες. Ο Ερντογάν είναι η φωνή των καταπιεσμένων, εσύ είσαι η φωνή των τυράννων. Εσύ προκαλείς το κράτος σου να είναι τρομοκράτης. Εσείς είστε που οι στρατιώτες και οι αστυνομικοί σας κλωτσούν και σέρνουν γυναικόπαιδα. Νετανιάχου, εσύ είσαι ο τύραννος, εσύ. Εσύ είσαι ο αρχηγός ενός κράτους τρομοκράτη. Εσένα μόνο σου ταιριάζει αυτό κι όχι στον Ερντογάν. Η Τουρκία πολεμά τους τρομοκράτες. Οι σφαγείς του Ισραήλ δεν έχουν δικαίωμα να κατηγορούν κανέναν, αν δεν δώσουν πρώτα οι ίδιοι λογαριασμό».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top