Τι ΘΕΛΕΙ ο ΨΗΛΟΣ και… η ιδιαίτερη ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

Τι ΘΕΛΕΙ ο ΨΗΛΟΣ και… η ιδιαίτερη ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

Ο Βασίλης Δημητρίου ορίστηκε στο σημερινό (23/12) ντέρμπι ΑΕΛ – Ανόρθωση.

Ο ψηλός σίγουρα θέλει να περάσει απαρατήρητος καθώς μετά τον απόηχο του προηγούμενου ντέρμπι που σφύριξε (ΑΠΟΕΛ – Απόλλων) το χειρότερο θα ήταν για τον ίδιο μέσα στα Χριστούγεννα να βλέπει συνεχώς το όνομά του πρώτη μούρη παντού.

Πάντως καταγράφεται ως μια ιδιαίτερη σύμπτωση πως ο ίδιος διαιτητής σφύριξε το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την ΑΕΛ να κερδίζει με 0-1 (το γκολ ο Ντα Σίλβα με πέναλτι).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE