ΚΥΠΡΟΣ: Δεν μας κάνει την χάρη ο καιρός – Βροχερά τα Χριστούγεννα

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν μας κάνει την χάρη ο καιρός – Βροχερά τα Χριστούγεννα

Δεν θα κάνουμε λευκά Χριστούγεννα φέτος.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής 23/12 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και νότια αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα 24/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 25/12 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξάνονται και το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τετάρτη 26/12 και την Πέμπτη 27/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αλλά την Πέμπτη αναμένεται να χιονίσει και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και αισθητή πτώση την Πέμπτη ώστε να κυμανθεί κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE