ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έφυγαν ανενόχλητοι

ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έφυγαν ανενόχλητοι

Yπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του στις 20:00 περίπου χτες (22/12) το βράδυ και απέσπασαν μετρητά ύψους 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο, αφού παραβίασαν το παράθυρο του υπνοδωματίου με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία διαπίστωσε πως η κατοικία διέθετε σύστημα συναγερμού το οποίο ήχησε, αλλά στη συνέχεια το απενεργοποίησαν.Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE