ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έφυγαν ανενόχλητοι

ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έφυγαν ανενόχλητοι

Yπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του στις 20:00 περίπου χτες (22/12) το βράδυ και απέσπασαν μετρητά ύψους 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο, αφού παραβίασαν το παράθυρο του υπνοδωματίου με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία διαπίστωσε πως η κατοικία διέθετε σύστημα συναγερμού το οποίο ήχησε, αλλά στη συνέχεια το απενεργοποίησαν.Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE