ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδρασαν οι νυχτοβάτες- Έτρεχαν να σβήσουν τη φωτιά πριν την Πυροσβεσική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδρασαν οι νυχτοβάτες- Έτρεχαν να σβήσουν τη φωτιά πριν την Πυροσβεσική

Εμπρησμός αυτοκινήτου σημειώθηκε γύρω στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (22/12), στα Πάνω Πολεμίδια Λεμεσού σε όχημα 30χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στην οικία του.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους προτού φτάσει στη σκηνή η Πυροσβεστική, ενώ χώρος φρουρείται από την Αστυνομία μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Από τις φλόγες, υπέστη ελαφρές ζημιές το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, με το κόστος το ζημιών να μην έχει υπολογιστεί ακόμη.

Πάντως, ο 30χρονος δεν ανέφερε ότι υποψιάζεται οποιονδήποτε.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων διερευνά την υπόθεση

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.