Δημητρίου: «Έγινε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε»

Δημητρίου: «Έγινε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν το μοναδικό ζητούμενο. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο.

Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους να σκοράρουμε και είναι προφανές ότι αυτό το αποτέλεσμα, μας φέρνει πολύ πίσω και κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας στη συνέχεια.

Δεν πρόκειται όμως να τα παρατήσουμε. Πρέπει να βρούμε μέσα από τη διακοπή, τον τρόπο για να γίνουμε πιο δυνατοί. Προκάλεσε απογοήτευση το αποτέλεσμα στον κόσμο μας, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι.

Είχαμε και κάποια προβλήματα, ο Τρισκόφσκι είχε πρόβλημα και γι΄ αυτό δεν αγωνίστηκε, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.

Πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι με το νέο έτος και να βρούμε τους τρόπους για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είναι πισωγύρισμα αυτή η ήττα, μένουμε πίσω στη βαθμολογία και δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE