Κομμωτής κόβει την ανάσα με την παράξενη τεχνική του- Αντικατέστησε τα ψαλίδια με σπαθιά- VIDEO

Κομμωτής κόβει την ανάσα με την παράξενη τεχνική του- Αντικατέστησε τα ψαλίδια με σπαθιά- VIDEO

Χρησιμοποιεί σπαθιά Σαμουράι και νύχια Wolverine, για να διασφαλίσει ότι τα μαλλιά των πελατών του, κόβονται το ίδιο και από τις δύο πλευρές.

Ο Αλμπέρτο Ολμέντο, εφαρμόζει μια ομολογουμένως πρωτόγνωρη τεχνική στο κούρεμα των πελατών του, στο κομμωτήριο που διατηρεί στην Μαδρίτη της Ισπανίας,αφού όπως υποστηρίζει ο ίδιος χρησιμοποιεί σπαθιά Σαμουράι για να διασφαλίσει ότι τα μαλλιά κόβονται και από τις δύο πλευρές όπως πρέπει.

Μάλιστα ο Ισπανός, πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού επιστρατεύει νύχια λεπίδες σαν αυτά του ήρωα της Marvel, Wolverine.

Έτσι λοιπόν, όπως φαίνεται και σε βίντεο που καταγράφηκε την 1η Δεκεμβρίου και δημοσιεύθηκε στο κανάλι της Daily Mail στο Youtube, ο Αλμπέρτο γνωρίζει καλά τι κάνει, έστω και αν αντικατέστησε τα συμβατικά ψαλίδια με σπαθιά και αιχμηρές λεπίδες.

Δείτε το βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE