Κομμωτής κόβει την ανάσα με την παράξενη τεχνική του- Αντικατέστησε τα ψαλίδια με σπαθιά- VIDEO
22.12.2018 - 18:05
Χρησιμοποιεί σπαθιά Σαμουράι και νύχια Wolverine, για να διασφαλίσει ότι τα μαλλιά των πελατών του, κόβονται το ίδιο και από τις δύο πλευρές.
Ο Αλμπέρτο Ολμέντο, εφαρμόζει μια ομολογουμένως πρωτόγνωρη τεχνική στο κούρεμα των πελατών του, στο κομμωτήριο που διατηρεί στην Μαδρίτη της Ισπανίας,αφού όπως υποστηρίζει ο ίδιος χρησιμοποιεί σπαθιά Σαμουράι για να διασφαλίσει ότι τα μαλλιά κόβονται και από τις δύο πλευρές όπως πρέπει.
Μάλιστα ο Ισπανός, πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού επιστρατεύει νύχια λεπίδες σαν αυτά του ήρωα της Marvel, Wolverine.
Έτσι λοιπόν, όπως φαίνεται και σε βίντεο που καταγράφηκε την 1η Δεκεμβρίου και δημοσιεύθηκε στο κανάλι της Daily Mail στο Youtube, ο Αλμπέρτο γνωρίζει καλά τι κάνει, έστω και αν αντικατέστησε τα συμβατικά ψαλίδια με σπαθιά και αιχμηρές λεπίδες.
Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.