Δυναμικό «μπάσιμο» για Μεριά

Δυναμικό «μπάσιμο» για Μεριά

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ολυμπιακό τον προσεχή Γενάρη ο Γιασίν Μεριά.

Μόλις έξι μήνες μετά τον ερχομό του από την Σφαξιέν, ο 25χρονος στόπερ φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες, καθώς η αγωνιστική του παρουσία δεν έχει ικανοποιήσει τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολύ δυναμικό «μπάσιμο» για τον Τυνήσιο φέρεται πως έχει κάνει η Αλ Γουάντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία είναι πρόθυμη να δαπανήσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός αξιώνει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που ανάγκασε τους Άραβες να επαναπροσδιορίσουν τα πλάνα τους.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE