ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αέρας ελευθερίας για 28 κατάδικους - Αποφυλακίστηκαν με Προεδρική χάρη ενόψει Χριστουγέννων

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αέρας ελευθερίας για 28 κατάδικους - Αποφυλακίστηκαν με Προεδρική χάρη ενόψει Χριστουγέννων

28 πρόσωπα που είχαν καταδικαστεί και κρατούνταν στις Κεντρικές Φυλακές, αποφυλακίστηκαν την Παρασκευή (22/12) με Προεδρική χάρη.

Η Προεδρική χάρη, δόθηκε στους κατάδικους ενόψει Χριστουγέννων, όπως άλλωστε συνηθίζεται.

Αυτοί που αποφυλακίστηκαν, η ποινή τους έληγε μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2019, αφού ως τις 25 Δεκεμβρίου 2018, εκτίεται το 1/2 της.

Εξαιρέθηκαν πρόσωπα που καταδικάστηκαν για φόνους, απόπειρες φόνου, εμπόριο ναρκωτικών, ανθρωποκτονίες και σεξουαλικά αδικήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE