ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αέρας ελευθερίας για 28 κατάδικους - Αποφυλακίστηκαν με Προεδρική χάρη ενόψει Χριστουγέννων

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αέρας ελευθερίας για 28 κατάδικους - Αποφυλακίστηκαν με Προεδρική χάρη ενόψει Χριστουγέννων

28 πρόσωπα που είχαν καταδικαστεί και κρατούνταν στις Κεντρικές Φυλακές, αποφυλακίστηκαν την Παρασκευή (22/12) με Προεδρική χάρη.

Η Προεδρική χάρη, δόθηκε στους κατάδικους ενόψει Χριστουγέννων, όπως άλλωστε συνηθίζεται.

Αυτοί που αποφυλακίστηκαν, η ποινή τους έληγε μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2019, αφού ως τις 25 Δεκεμβρίου 2018, εκτίεται το 1/2 της.

Εξαιρέθηκαν πρόσωπα που καταδικάστηκαν για φόνους, απόπειρες φόνου, εμπόριο ναρκωτικών, ανθρωποκτονίες και σεξουαλικά αδικήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE