ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χειροπέδες σε 46χρονο καταζητούμενο

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χειροπέδες σε 46χρονο καταζητούμενο

Στη σύλληψη 46χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε διεθνές Δικαστικό ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Ρωσίας, προχώρησαν την Παρασκευή (21/12) μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 46χρονος μετέβηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/12) στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να αναχωρήσει με πτήση για χώρα του εξωτερικού.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε από μέλος της Αστυνομίας ότι τα στοιχεία του 46χρονου ήταν καταχωρημένα στον κατάλογο καταζητούμενων προσώπων της Interpol, μετά από ένταλμα σύλληψής του, το οποίο εκδόθηκε από τις Αρχές της Ρωσίας, σχετικά με υπόθεση κατάχρησης εξουσίας, αδίκημα το οποίο φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, 2015, στη Ρωσία.

Εναντίον του 46χρονου εξασφαλίστηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Δημοκρατίας, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη στη συνέχεια από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση της διαδικασίας έκδοσής του στις Ρωσικές Αρχές.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.