Φρικτός θάνατος για 3χρονο παιδάκι - Το έκλεισε στο πλυντήριο ο αδελφός του

Φρικτός θάνατος για 3χρονο παιδάκι - Το έκλεισε στο πλυντήριο ο αδελφός του

Τραγωδία στη Ρωσία, όταν ένα αγοράκι βρήκε φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το CNN, οι γονείς του μικρού ξύπνησαν και αντιλήφθηκαν πως δεν βρισκόταν στην κούνια του, ενώ διαπίστωσαν ότι βρισκόταν νεκρό μέσα στο πλυντήριο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας βοήθησε το 3χρονο αγοράκι να βγει από την κούνια του για να παίξουν.

«Μας είπαν ότι βρήκαν το παιδί στο πλυντήριο ρούχων», ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, ενώ συμπληρώνοντας ότι το μικρό αγόρι πέθανε από ασφυξία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE