Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο καμπ! Η κλήση

Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο καμπ! Η κλήση

Κορυφώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών U16 για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MEZVA το διάστημα 08-13 Ιανουαρίου 2019. Το τριήμερο 27- 30 Δεκεμβρίου 2018 θα πρσγματοποιηθεί στη Λεμεσό τριήμερο κάμπινγκ προετοιμασίας με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο» στη Λεμεσό.

Στην κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή Κ. Παναγίδη περιλαμβάνονται οι: ΑΝΟΡΘΩΣΗ : Ε. Τσουτσούκη, Τ. Αντωνίου, Α. Ντομπρασίνοβιτς, Χρ. Θεοδότου. ΑΠΟΛΛΩΝ: Xρ. Παπαριστοδήμου, Νεφ. Σιμανόφσκι, Μ. Λεύκιου. Μαραθώνας: Π. Νικολάου. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Α. Προκοπίου, Μαρ. Όλγα Σιαπάνη, Αλ. Θεοδούλου. ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ: Νεφ. Παλαμά,Invisalign ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ: Ε Λάσπου, Δ. Καραολή.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.