Καμία εμπλοκή ΥΠΕΣ στο Kings Avenue Mall, αρμόδια αρχή ο Δήμος Πάφου

Καμία εμπλοκή ΥΠΕΣ στο Kings Avenue Mall, αρμόδια αρχή ο Δήμος Πάφου

Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία εμπλοκή στο Mall που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, για το οποίο αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου.


Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ πηγή του Υπουργείου Εσωτερικών, το Υπουργείο κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου, ο οποίος ενωρίτερα σήμερα έθεσε θέμα λειτουργίας του Mall Πάφου χωρίς άδεια.

Η δήλωση του Υπουργείο Εσωτερικών "αφορούσε το πολυκατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω της εμπλοκής του μέσω ιεραρχικής προσφυγής", ανέφερε η πηγή.

"Ο Δήμαρχος Πάφου αναφερόταν στο Mall το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, για το οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών ουδεμία εμπλοκή έχει και αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου", πρόσθεσε η πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE