Καμία εμπλοκή ΥΠΕΣ στο Kings Avenue Mall, αρμόδια αρχή ο Δήμος Πάφου

Καμία εμπλοκή ΥΠΕΣ στο Kings Avenue Mall, αρμόδια αρχή ο Δήμος Πάφου

Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία εμπλοκή στο Mall που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, για το οποίο αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου.


Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ πηγή του Υπουργείου Εσωτερικών, το Υπουργείο κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου, ο οποίος ενωρίτερα σήμερα έθεσε θέμα λειτουργίας του Mall Πάφου χωρίς άδεια.

Η δήλωση του Υπουργείο Εσωτερικών "αφορούσε το πολυκατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω της εμπλοκής του μέσω ιεραρχικής προσφυγής", ανέφερε η πηγή.

"Ο Δήμαρχος Πάφου αναφερόταν στο Mall το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, για το οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών ουδεμία εμπλοκή έχει και αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου", πρόσθεσε η πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE