Καμία εμπλοκή ΥΠΕΣ στο Kings Avenue Mall, αρμόδια αρχή ο Δήμος Πάφου

Καμία εμπλοκή ΥΠΕΣ στο Kings Avenue Mall, αρμόδια αρχή ο Δήμος Πάφου

Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία εμπλοκή στο Mall που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, για το οποίο αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου.


Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ πηγή του Υπουργείου Εσωτερικών, το Υπουργείο κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου, ο οποίος ενωρίτερα σήμερα έθεσε θέμα λειτουργίας του Mall Πάφου χωρίς άδεια.

Η δήλωση του Υπουργείο Εσωτερικών "αφορούσε το πολυκατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω της εμπλοκής του μέσω ιεραρχικής προσφυγής", ανέφερε η πηγή.

"Ο Δήμαρχος Πάφου αναφερόταν στο Mall το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, για το οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών ουδεμία εμπλοκή έχει και αρμόδια πολεοδομική αρχή είναι ο Δήμος Πάφου", πρόσθεσε η πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

Την ετοιμότητα του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά με τη μετάβαση του στη Γενεύη και τη συμμετοχή του στην άτυπη διευρυμένη Συνάντηση υπό την αιγίδα των ΗΕ.