Χαμός στο ΡΙΚ με Άθω και Χρίστου: «Οι εκπρόσωποι του ΕΛΑΜ είναι ψεύτες» - «Θα αποχωρήσω» (VIDEO)

Χαμός στο ΡΙΚ με Άθω και Χρίστου: «Οι εκπρόσωποι του ΕΛΑΜ είναι ψεύτες» - «Θα αποχωρήσω» (VIDEO)

Άγριος καυγάς εκτυλίχθηκε στο στούντιο του ΡΙΚ την Παρασκευή (21/12) μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΔΗΚΟ Άθου Αντωνιάδη και του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου.

Του Έκτορα Γεωργίου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, αναφέροντας ότι το ΔΗΚΟ ήταν ένα από τα κόμματα που προσέγγισε το ΕΛΑΜ για στήριξη Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές του Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Άθως Αντωνιάδης παρενέβη τηλεφωνικός εξαπολύοντας επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, αναφέροντας: «το ΕΛΑΜ και οι εκπρόσωποι του είναι κάλπικοι, ψεύτικοι, ψεύτες, γιαλαντζί».

Με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ να απαντά: «Oι μόνοι ψεύτες είναι το κόμμα σας και ο πρόεδρός σας».

Συνεχίζοντας ο κ. Αντωνιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Οι φουσκωτοί πινόκιο της πολιτικής έχετε καταντήσει», αναφερόμενος στο ΕΛΑΜ.

Δείτε όλα όσα εκτυλίχθηκε στο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=NhDG8_kdpE8

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE