Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου έστω και από τα… ΞΕΝΑ! Προγραμματίστηκε η μέρα που θα μιλήσει στον πράσινο λαό

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου έστω και από τα… ΞΕΝΑ! Προγραμματίστηκε η μέρα που θα μιλήσει στον πράσινο λαό

Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, 27 Δεκεμβρίου, ώρα 16:00, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, θα μιλήσει στον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Παπασταύρου θα δεχθεί ερωτήματα από 15 δημοσιογράφους που θα προσκληθούν από τα ΜΜΕ της Κύπρου σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, μπορεί ελέω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων να μην βρεθεί στην Κύπρο αυτές τις μέρες, όμως, έστω και με αυτόν τον τρόπο, αναμένεται να κάνει στον πράσινο λαό ένα απολογισμό της μέχρι στιγμής δουλειάς που έγινε στην ποδοσφαιρική εταιρεία, για το αγωνιστικό μέρος της ομάδας και όλα όσα έχουν να κάνουν με την Ομόνοια και το Κυπριακό ποδόσφαιρο, το φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE