Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου έστω και από τα… ΞΕΝΑ! Προγραμματίστηκε η μέρα που θα μιλήσει στον πράσινο λαό

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου έστω και από τα… ΞΕΝΑ! Προγραμματίστηκε η μέρα που θα μιλήσει στον πράσινο λαό

Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, 27 Δεκεμβρίου, ώρα 16:00, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, θα μιλήσει στον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Παπασταύρου θα δεχθεί ερωτήματα από 15 δημοσιογράφους που θα προσκληθούν από τα ΜΜΕ της Κύπρου σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, μπορεί ελέω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων να μην βρεθεί στην Κύπρο αυτές τις μέρες, όμως, έστω και με αυτόν τον τρόπο, αναμένεται να κάνει στον πράσινο λαό ένα απολογισμό της μέχρι στιγμής δουλειάς που έγινε στην ποδοσφαιρική εταιρεία, για το αγωνιστικό μέρος της ομάδας και όλα όσα έχουν να κάνουν με την Ομόνοια και το Κυπριακό ποδόσφαιρο, το φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους προς το Ισραήλ – Αντίποινα για τα ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους προς το Ισραήλ – Αντίποινα για τα ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE