Κύπρια ηθοποιός έκανε πατίνι έχοντας το παιδί της στο μάρσιπο – VIDEO

Κύπρια ηθοποιός έκανε πατίνι έχοντας το παιδί της στο μάρσιπο – VIDEO

Η αποκάλυψη της Κύπριας ηθοποιού ότι έκανε πατίνι έχοντας το παιδί της στο μάρσιπο άφησε άφωνη την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η Μαρία Παπακώστα την Πέμπτη, 20/12, βρέθηκε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και με την ιδιαίτερη «τρέλα» που την διακατέχει μίλησε για όλα στην Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η Κύπρια ηθοποιός που έχει μια κόρη 18 ετών μίλησε για το πόσο ανώριμη ήταν στα 18 της χρόνια όταν την γέννησε.

Όπως είπε δεν μπορεί σήμερα να καταλάβει πώς μπορούσε να έχει στο μάρσιπο την κόρη της και να κάνει πατίνι.

Η δε παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου έμεινε άφωνη με την αποκάλυψη της Μαρίας Παπακώστα.

Δείτε την συζήτησή τους στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE