Η εξομολόγηση της Εβελίνα Σκίτσκο - «Θύμωσα με τον εαυτό μου» - VIDEO

Η εξομολόγηση της Εβελίνα Σκίτσκο - «Θύμωσα με τον εαυτό μου» - VIDEO

Η εξομολόγηση της φιναλίστ του GNTM... δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η φιναλίστ του GNTM Εβελίνα Σκίτσκο, είχε εκφράσει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι πως της λείπει η μικρή της που θα γίνει ενός έτους σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 26/12.

Η Κύπρια παίκτρια του GNTM που έφτασε μέχρι τον τελικό και πολλοί θεωρούσαν φαβορί για τη νίκη, βρέθηκε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησει για όλα.

Μεταξύ άλλων η Εβελίνα Σκίτσκο εξομολογήθηκε πως θύμωσε με τον εαυτό της καθώς το παιδάκι της που είχε να τη δει τόσο καιρό στην αρχή δεν την αναγνώρισε.

«Το παιδάκι μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχει μεγαλώσει πολύ. Έχω πάθει σοκ. Εντάξει, είμαστε μαζί τώρα. Δεν έκλαψα όταν την πρωτοείδα μετά από τόσο καιρό, αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επειδή δεν με αναγνώρισε στην αρχή, θύμωσα με τον εαυτό μου».

Και συνέχισε: «Ήθελα λίγες ημέρες μέχρι να τα βρω με τον εαυτό μου. Αλλά μετά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε κι εκεί εντάξει ήμουν λίγο καλύτερα. Αλλά ήμουν κλεισμένη δύο εβδομάδες. Δεν επικοινωνούσα με κανέναν. Ήμουν μόνο σπίτι μαζί της. Δεν ήθελα να δω κανέναν άλλο», ανέφερε η Εβελίνα Σκίτσκο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE