Σεισμός με τις ατάκες του διαιτητή – «Κοπ@@@ πάντα στην που@@@» – Απίστευτοι χαρακτηρισμοί!

Σεισμός με τις ατάκες του διαιτητή – «Κοπ@@@ πάντα στην που@@@» – Απίστευτοι χαρακτηρισμοί!

Ο διαιτητής Κιοτζένης ξέσπασε για τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου του και φίλου του, Θανάση Τζήλου.

Την οργή του για τη μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλο εξέφρασε ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης, με μήνυμά του στα social media.

Οργισμένη αντίδραση από τον Ξανθιώτη ρέφερι που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την ενεργό δράση, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

Με ανάρτησή του στο facebook o Κιοτζένης εκφράζεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών της μαφιόζικης επίθεσης στον Λαρισαίο διαιτητή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.