Τα γενέθλια της κόρης της Κωνσταντίνας Ευριπίδου – Με Νταίζη και Μίνι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα γενέθλια της κόρης της Κωνσταντίνας Ευριπίδου – Με Νταίζη και Μίνι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου την Παρασκευή, 20/12, διοργάνωσαν πάρτι για τα 3α γενέθλια της κόρης τους, Αριάδνης.

Η μικρή Αριάδνη σύμφωνα με τις αναρτήσεις της μητέρας της, Κωνσταντίνας Ευριπίδου, πέρασε καταπληκτικά στα τρίτα της γενέθλια.

Το θέμα του πάρτι της μικρής Αριάδνης ήταν η Νταίζη και η Μίνι. Η τρίχρονη Αριάδνη χόρεψε με τα cartoons και η περήφανη μαμά φωτογράφιζε το γεγονός.  

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι της μικρής Αριάδνης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.