ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Νεκρός 60χρονος απο ηλεκτροπληξία

ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Νεκρός 60χρονος απο ηλεκτροπληξία

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ωστόσο ήταν πλέον αργά

Ένας 60χρονος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης 21/12 στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, με τις πληροφορίες, όπως αναφέρει το e-mesara.gr, να αναφέρουν ότι υπέστη ηλεκτροπληξία. 

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, ο 60χρονος εκτελούσε εργασίες στον χώρο της επιχείρησης του στα Καπαριανά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ήρθε σε επαφή με γυμνό καλώδιο.

Αμέσως έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE