ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Νεκρός 60χρονος απο ηλεκτροπληξία

ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Νεκρός 60χρονος απο ηλεκτροπληξία

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ωστόσο ήταν πλέον αργά

Ένας 60χρονος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης 21/12 στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, με τις πληροφορίες, όπως αναφέρει το e-mesara.gr, να αναφέρουν ότι υπέστη ηλεκτροπληξία. 

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, ο 60χρονος εκτελούσε εργασίες στον χώρο της επιχείρησης του στα Καπαριανά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ήρθε σε επαφή με γυμνό καλώδιο.

Αμέσως έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE