ΚΑΙΡΟΣ: Θα κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς... βροχές!

ΚΑΙΡΟΣ: Θα κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς... βροχές!

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (21/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (22/12) αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως, βροχές κυρίως στα βόρεια και στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή (23/12) και τη ∆ευτέρα (24/12), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµαίνεται λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE