Η Νέα Σαλαμίνα καλεί ΟΛΟ το φίλαθλο κοινό! (ΦΩΤΟ)

Η Νέα Σαλαμίνα καλεί ΟΛΟ το φίλαθλο κοινό! (ΦΩΤΟ)

Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα ήθελε να καλέσει όλο το φίλαθλο κόσμο να συμμετέχει στη δειγματοληψία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 23 Δεκεμβρίου στις 11:00 στον 6ο όροφο του δημαρχείου Λάρνακας.

Η δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για να βοηθήσουμε τον φίλο Μάριο Σωφρονίου καθώς και άλλους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας από την νόσο της λευχαιμίας.

Στη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν άτομα από 18-45 ετών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE