ΠΑΦΟΣ: Νέα φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας - Ευτυχώς αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

ΠΑΦΟΣ: Νέα φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας - Ευτυχώς αποσοβήθηκαν τα χειρότερα

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας Μούντη, στην οδό Νίκου Αντωνιάδη, έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενα υποστατικά και μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας συνέλεξαν τεκμήρια με σκοπό τη διαλεύκανση των αιτιών πρόκλησης της φωτιάς. Από τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις φαίνεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα.

Για την υπόθεση η Αστυνομία έχει προσαγάγει στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου ένα πρόσωπο που εθεάθη να εξέρχεται της πολυκατοικίας για εξακρίβωση στοιχείων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE