Βούρκωσε η Ευριπίδου στον τελευταίο αγώνα του Νεκτάριου με τον ΑΠΟΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Βούρκωσε η Ευριπίδου στον τελευταίο αγώνα του Νεκτάριου με τον ΑΠΟΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου επέλεξε να παίξει για τελευταία φορά με τρην φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Στις κερκίδες βρισκόταν η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη τους, Αριάδνη.

Την Τετάρτη, 17/12, επέλεξε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για να παίξει για τελευταία φορά με τον ΑΠΟΕΛ. Μια πολύ σημαντική μέρα για τον ίδιο, μιας και είναι η μέρα γενεθλίων της κόρης του, αλλά και του ιδίου.

Στις κερκίδες βρισκόταν η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη τους.

Την στιγμή που ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αποχωρούσε από το γήπεδο, μαζί με τα δύο του παιδιά, ο φακός απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Ευριπίδου με βουρκωμένα μάτια.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν συνοδευτόταν από την μητέρα της. 

Δείτε το απόσπασμα στο 5:25 στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE