Η ΚΕΑΝΙΤΑ φέρνει τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη στο The Mall of Cyprus και σας περιμένει να φωτογραφηθείτε μαζί του

Η ΚΕΑΝΙΤΑ φέρνει τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη στο The Mall of Cyprus  και σας περιμένει να φωτογραφηθείτε μαζί του

Η ΚΕΑΝΙΤΑ όχι μόνο έχει στείλει τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη μέσω της πλατφόρμας www.santa2me.com, αλλά ετοιμάζεται να φέρει από τη Λαπωνία τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη για να περάσει λίγες μέρες μαζί με τους μικρούς της φίλους πριν την έλευση του καινούριου χρόνου.



Ο Άγιος Βασίλης θα καταφθάσει στο The Mall of Cyprus από τη μακρινή του χώρα, φορτωμένος ευχές και ζεστά χαμόγελα με συντροφιά την ΚΕΑΝΙΤΑ, το αγαπημένο φρουτοποτό όλων των παιδιών. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εμπορικού κέντρου, με πολλή θετική ενέργεια και την πολύτιμη στήριξη της ΚΕΑΝΙΤΑ, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς του φίλους από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 18:30 το απόγευμα, για να φωτογραφηθεί μαζί τους και να ανταλλάξουν ευχές.

Η φωτογράφιση θα γίνεται από επαγγελματίες φωτογράφους και όλες οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται δωρεάν επί τόπου. Όσο για τη μασκότ ΚΕΑΝΙΤΑ θα βρίσκεται κι αυτή εκεί, προσφέροντας δωράκια και φρουτοποτά.

Αναφερόμενη στην ενέργεια, η κα Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε: «Τόσο ο Άγιος Βασίλης όσο και η ΚΕΑΝΙΤΑ κατατάσσονται στις πιο αγαπημένες φιγούρες των παιδιών στην Κύπρο. Φέτος ενώνουν δυνάμεις για να προσφέρουν ένα ευχάριστο, εορταστικό απόγευμα που θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά, στέλνοντας τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο νέο έτος, γεμάτο ενέργεια και χαρά.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.