25χρονος Ελλαδίτης μαχαίρωσε 38χρονη στην μέση του δρόμου

25χρονος Ελλαδίτης μαχαίρωσε 38χρονη στην μέση του δρόμου

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (19/12), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, ένας 25χρονος Έλληνας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας 38χρονης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με το iEfimerida, το πρωί της Τετάρτης (19/12), στο Άργος, ο 25χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 38χρονη για προσωπικές τους διαφορές, έπληξε την 38χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην πλάγια τραχηλική χώρα του αυχένα και στη ράχη.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 25χρονο.

Η 38χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου και νοσηλεύεται, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE