Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για το Υφυπουργείο Τουρισμού

Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για το Υφυπουργείο Τουρισμού

«Παρέλαση» ονομάτων γίνεται τις τελευταίες μέρες για το ποιος θα είναι τελικά ο υφυπουργός Τουρισμού.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Πέμπτη (20/12), το όνομα του νέου υφυπουργού Τουρισμού αναμένεται να «κλειδώσει» εντός της βδομάδας.

Κάποια από τα ονόματα που έπεσαν μέχρι τώρα στο τραπέζι, είναι ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΕΒ Χρήστος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του ΚΟΤ Άγγελος Λοΐζου και ο αντιπρόεδρος του ΚΟΤ Κώστας Κουμής, αναφέρει το δημοσίευμα.

Από πλευράς γυναικών, τα ονόματα που ακούστηκαν, είναι η Ξένια Λοιζίδου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ και η Στέλλα Μιχαηλίδου μέλος του Δ.Σ του ΡΙΚ.

Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση του νέου υφυπουργό θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE