Φορτηγά με πινακίδες ψευδοκράτους σε τρίτες χώρες

Φορτηγά με πινακίδες ψευδοκράτους σε τρίτες χώρες

Απόφαση του Τούρκου Προέδρου που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα του τουρκικού κράτους, δίδει την αρμοδιότητα σε οχήματα μεταφοράς με πινακίδες του ψευδοκράτους, μέσω της Τουρκίας, να μεταφέρουν προϊόντα προς τρίτες χώρες.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ιστοσελίδες, η απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν αφορά την δυνατότητα τουρκοκυπριακών φορτηγών με πινακίδες του ψευδοκράτους που μέσω εθνικών οδών, θαλάσσιων και εναέριων οδών θα μπορούν, σε αριθμό που θα ορίζεται κάθε χρόνο από το τουρκικό Υπουργείο Μεταφορών, να μεταφέρουν προϊόντα από τα κατεχόμενα, σε τρίτες χώρες.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE