Στην ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ οι Πέδρο και Ζελάγια…

Στην ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ οι Πέδρο και Ζελάγια…

Υπάρχουν άλλες τρεις μέρες, μέχρι το παιχνίδι με την Πάφο. Η πληροφόρηση που λαμβάνουμε για τους Πέδρο και Ζελάγια, κάνει λόγο για μοιρασμένες πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή. 

Αν μείνει έξω ο Ζοάο Πέδρο, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα λείπει ο Μάριος Στυλιανού, τότε θα κληθεί να παίξει δεξί μπακ ο Αντριάν Σαρδινέρο. 

Οι άλλες δεδομένες απουσίες για το ματς στο Παφιακό, είναι αυτές των τραυματιών Σακέτι, Γιούστε και Φαουμπάλα. 

Οι κυανόλευκοι θα πάνε στην Πάφο, με σκοπό να μπουν ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται και για το τελευταίο παιχνίδι του 2018, γι αυτό και δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα «παραπατήσουν» με την ομάδα της Πάφου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE