Η τριάδα του τελικού του Greece’s Next Top Model – Έκλαιγε η παίκτρια – VIDEO

Η τριάδα του τελικού του Greece’s Next Top Model – Έκλαιγε η παίκτρια – VIDEO

Ακόμα και οι συμπαίκτριές της φρόντισαν να της πουν πόσο περήφανες είναι για την εξέλιξή της μέσα στο reality μόδας.

Η Άννα Αμανατίδου ήταν αυτή που αποχώρησε από τον ημιτελικό του Greece’s Next Top Model με τις Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο να είναι οι τρεις παίκτριες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό.

Η πρώτη αποψινή δοκιμασία ήταν η δοκιμασία επιβράβευσης, στην οποία οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε καμπάνια για πολυτελή ρολόγια. Στη διαδικασία «έλαμψε» η Ειρήνη Καζαριάν, που επικράτησε.

Η δοκιμασία αποχώρησης έγινε σε ένα «παγωμένο» σκηνικό, με την Άννα Αμανατίδου να κρίνεται από την επιτροπή ως ο «αδύναμος κρίκος» και να μένει εκτός τελικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE