ΠΑΦΟΣ: Έπεσαν δέντρα και τσίγκοι - Καταπλακώθηκε όχημα

ΠΑΦΟΣ: Έπεσαν δέντρα και τσίγκοι - Καταπλακώθηκε όχημα

Oι καταρρακτώδεις βροχές που πέφτουν στην επαρχία Πάφου από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (18/12) και συνεχίστηκαν καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της επαρχίας Πάφου.

Εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου της επαρχίας Πάφου συσσωρεύτηκαν όγκοι νερού ωστόσο σήμερα το οδικό δίκτυο έχει αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς και ο δρόμος Πόλης Χρυσοχούς – Αργάκας λόγω των καταρρακτωδών βροχών χτες κατέστη ολισθηρός.

Η Αστυνομία ανακοινώνει επίσης πως η οδήγηση σε βρεγμένους δρόμους κρύβει πολλές παγίδες και κινδύνους γι’ αυτό οι οδηγοί οχημάτων πρέπει να βρίσκονται πάντοτε σε εγρήγορση και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.