Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ιορδανίας - Στην ατζέντα το Κυπριακό

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ιορδανίας - Στην ατζέντα το Κυπριακό

Κυπριακό, ενέργεια και διμερείς σχέσεις, θα είναι στην ατζέντα της τριμερούς συνάντησης Κύπρου - Ελλάδας - Ιορδανίας, όπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/12).

Σύμφωνα με ενημέρωση, οι εργασίες της τριμερούς θα φιλοξενηθούν στο Προεδρικό και το Υπουργείο Εξωτερικών, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των τριών Υπουργείων.

Πριν από την έναρξη των τριμερών διαβουλεύσεων, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας και ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Τέλος να σημειώσουμε ότι θα προηγηθούν κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Χριστοδουλίδη τόσο με τον Ιορδανό ομόλογο του όσο και τον Έλληνα αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE